Takim i përbashkët me 4 studio arkitekturore ndërkombëtare, mbi projekt idenë e Qendrës së Vizitorëve, në Parkun Kombëtar Butrint

Është zhvilluar në Tiranë një takim i përbashkët ndërmjet institucioneve shqiptare, AADF dhe 4 studiove arkitekturore ndërkombëtare, pjesëmarrëse në konkursin për projekt idenë e Qendrës së Vizitorëve, në Parkun Kombëtar të Butrintit. 

Pas diskutimeve të shumta për mënyrën se si ky objekt i ri do të integrohet me peizazhin, arkitektët udhëtuan drejt Butrintit, për të njohur më nga afër një ndër pasuritë më të çmuara të vendit.  

Previous Njoftim për vend të lirë pune

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM