Rehabilitim habitati në Bishan, pjesë e Parkut Kombëtar “Lumi Vjosa”

Me rastin e 9-vjetorit të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, u zhvilluan një sërë aktivitetesh të organizuara nga 12 Drejtoritë Rajonale të Zonave të Mbrojtura, përgjatë periudhës 1-9 shkurt.

Në Bishan, pjesë e Parkut Kombëtar “Lumi Vjosa”, u bë një aksion pyllëzimi me 1500 fidanë te llojit Plep dhe Akacia. Plepi është një dru autokton i zonës ndërsa Akacia shërben për të lidhur më mirë tokën për të krijuar prita lumore natyrale. Në mbjelljen e fidanëve kontribuoi dhe Bashkia Vlorë me stafin e saj. Përgjatë kësaj dite AdZM Vlorë mbajti dhe një orë mjedisore në natyrë. Pjesë e aktivitetit ishin Ministria e Turizmit e Mjedisit znj. Mirela Kumbaro dhe kryebashkiaku i Vlorës z. Ermal Dredha.

Previous Kremtojmë 24-vjetorin e shpalljes së PK “Prespë”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM