Publikimi i vendeve vakante të punës si konsulentë pranë AdZM Korçë, AdZM Kukës, AdZM Dibër dhe AdZM Elbasan lidhur me grantet 3-vjeçare të financuara nga PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) për Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM-në) dhe Administratat Rajonale të Zonave të Mbrojtura (AdZM-ve)

Në kuadër të granteve 3-vjeçare në vitin e parë të implementimit 2024 të miratuar nga Bordi Mbikëqyrës i PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) dhe nënshkruar me Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura (AKZM) dhe Administratat Rajonale të Zonave të Mbrojtura (AdZM)

Gjeni bashkangjitur ToR-s (termat e referencës) të vendeve të lira të punës për personat që do të punësohen si konsulentë, që do të financohen nga PONT sipas grantit dhe Planit Operacional respektiv të miratuar për vitin 2024 për Zonat e Mbrojtura sa më sipër cituar.

Previous NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM