Peizazh i Mbrojtur

Image hover effect image

Krastë - Verjon

Image hover effect image

Liqeni I Pogradecit

Image hover effect image

Pishë Poro – Nartë

Image hover effect image

NikolicË

Image hover effect image

Lumi Buna Velipojë

Image hover effect image

Tjetër...

Image hover effect image

Tjetër...

Image hover effect image

Tjetër...

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM