Mbahet në Tiranë konferenca “Parku Kombëtar i Lumit Vjosa-Projekti VjoSusDev”

Është zhvilluar në Tiranë konferenca me temë “Parku Kombëtar i Lumit Vjosa-Projekti VjoSusDev”, organizuar nga Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, Departamenti I Biologjisë pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Consortium Euronatur (Germany) / Ecoalbania (Albania).
Konferenca bëri bashkë ekspertë akademikë me një eksperiencë të gjatë kërkimore në basenin ujorë të Lumit Vjosa, institucione lokale dhë palë të interesuara, përgjatë së cilës prezantuan të dhënat e arritura dhe praktikat më të mira për ruajtjen e mëtejshme të Parkut Kombëtar Lumi Vjosa, si dhe zhvillimin e qëndrueshëm të Basenit Ujor të Lumit Vjosa.
Previous Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Gjirokastër

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM