Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Berat

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefektit i Qarkut Berat Znj.Valbona Zylyftari, punonjës të AdZM-së Berat dhe drejtues të institucioneve të tjera mbështetëse vendore kanë qenë të pranishëm në mbledhjen e Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Berat.
Përgjatë takimeve me Komitetet e Menaxhimit në 12 AdZM-të në rang vendi, përmes procesit të dialogut dhe komunikimit do të prezantojmë edhe risitë që sjellë amendimi i Ligjit për zonat e mbrojtura, si dhe detyrimeve që lindin në zbatim të tij.
Prioritet yni gjatë muajve në vijim është koordinimi dhe konsultimi me aktorët vendorë për rishikimin e elementëve tekniko-formalë të çdo vendimi shpalljeje të zonave të mbrojtura.
Previous Vjosa në UNESCO, Kumbaro: Aplikimi gati brenda vitit

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM