Kumbaro, vizitë zyrtare në Japoni, në fokus të takimeve edhe zonat e mbrojtura

Kryeministri Edi Rama dhe Ministrja Mirela Kumbaro Furxhi po zhvillojnë një vizitë zyrtare në Japoni, ku takimi i parë i realizuar ishte me drejtuesit e Agjencisë Japoneze të Bashkëpunimit Ndërkombëtar (JAICA), me të cilët u diskutuan projektet e rëndësishme për zonat e mbrojtura, konkretisht në lagunat dhe parqet kombëtare.  

Në fokus të bashkëpunimit mes dy vendeve gjithashtu është dhe sektori i turizmit për të cilin dy vendet dakordësuan projekte të përbashkëta.  

Previous Drejtoresha e UNESCO-s viziton Shqipërinë, Kumbaro: Synojmë përfshirjen e Vjosës në listën e pasurive botërore

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM