Kumbaro dhe Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura zhvillojnë takimin e parë për vitin 2023

Me pjesëmarrjen e Ministres së Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro Furxhi, Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura zhvilloi takimin e parë për vitin 2023 me 12 drejtorët rajonalë të zonave të mbrojtura, për të diskutuar përcaktimin e piketave për vitin 2023 që do të shënjohet me emrin e “Vjosës”. Pika të tjera me rëndësi për të cilat diskutuam, ishin edhe hartimi i planeve të menaxhimit, programi i edukimit mjedisor për t’i afruar fëmijët me mjedisin, projektet e rikualifikimit të Ekopark Ulzës dhe Ujërave Termale të Bënjës.

Zonat e mbrojtura janë aseti më i vyer natyror, e njëkohësisht forma për të siguruar zhvillimin e turizmit të qëndrueshëm dhe ekoturizmit gjatë gjithë vitit.  

Previous Njoftim për vend të lirë pune, Roje Mjedisore, Kukës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM