Konsultim Publik mbi Hartimin e Planit të Integruar të Menaxhimit për Liqenin e Shkodrës

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura organizoi në qytetin e Shkodrës konsultimin publik “Procesi për hartimin e Planit të Integruar të Menaxhimit të Rezervatit Natyror të Menaxhuar “Liqeni i Shkodrës”. Drejtoresha e Përgjithshme e Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Pirushi prezantoi nisjen e këtij procesi shumë të rëndësishëm për Liqenin e Shkodrës, siç është dokumenti “Plani i integruar i menaxhimit”.

Ky dokument në ndryshim nga plani i mëparshëm dhe në përputhje me standardet ndërkombëtarë, do të përfshijë si pjesë integrale në tërësinë e tij gjashtë studime të hollësishme. Në konsultimin publik morën pjesë institucione lokale, organizata mjedisore, biznese dhe ekspertë.

Previous Edukimi Mjedisor – Mars 2024

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM