Fotografohen Salamandrat në Parkun Kombëtar “Bredhi i Hotovës”

Rangersat e AdZM Gjirokastër kanë bërë të mundur dokumentimin nga afër të salamandrës, në zonën e Parkut Kombëtar “Bredhi i Hotovës – Dangëlli”. Salamandra (Salamandra salamandra) shumicën e kohës e kalon e fshehur në vende të lagështa. Mbase mund të keni edhe ju fatin të ndesheni me të, përgjatë ecjeve në park.

Previous Mbahet në Vlorë mbledhja e Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM