Dita e “Mbjelljes së Luleve” festohet me nxënës në të gjithë vendin

Në kuadër të Ditës “Mbill një Lule”, 12-të Drejtoritë Rajonale të Zonave të Mbrojtura ndërmorrën një sërë aktivitetesh, në bashkëpunim me shkollat 9-vjeçare dhe gjimnazet në qytete të ndryshme të Shqipërisë.
Përmes përfshirjes dhe ndërveprimit në këtë ditë, brezat e rinjë mësuan edhe më shumë për rëndësinë dhe rolin e bimëve në natyrë. Po ashtu bashkë me ekspertët tanë ata realizuan mbjellje lulesh në mjediset e shkollave, si dhe u njohën me format dhe mënyrat e kujdesjes për lulet e mbjella.
Previous Edukimi Mjedisor – Nëntor 2023

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM