Censusi i Pelikanit Kaçurrel për Evropën juglindore

Është zhvilluar për vitin 2024 “Censusi i Pelikanit Kaçurrel për Evropën juglindore”.

Në zbatim të të gjitha protokolleve të nevojshme, specialistë nga disa prej AdZM-ve në bashkëpunim me PPNEA, ekspertë ornitologë, përfaqësues nga organizatat mjedisore dhe dashamirës të natyrës, përfunduan me sukses procesin e vrojtimit dhe numërimit të Pelikanit kaçurrel, një prej specieve më të rëndësishme të vendit tonë. Ky proces kaq i rëndësishëm na ndihmon gjithashtu në hartimin e strategjive dhe politikave kombëtare të ruajtjes dhe menaxhimit të habitatave të Pelikanit.

Previous Njoftim për vende të lira pune

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM