Arritjet e vitit 2023 dhe objektivat e vitit 2024 për Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura së bashku me 12 AdZM-të Rajonale të Zonave të Mbrojtura zhvilluan analizë mbi rezultatet, aktivitetet, vështirësitë dhe sfidat që janë hasur përgjatë procesit të administrimit dhe menaxhimit të ZM-ve në gjithë territorin e vendit në vitin 2023. Gjithashtu, u diskutua lidhur me objektivat e vitit 2024 dhe ambiciet për një rrjet të qëndrueshëm të zonave të mbrojtura.

Previous Zhvillohet në Shqipëri Censusi Ndërkombëtar i Shpendëve Ujorë Dimërues 2024

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM