Zona të Mbrojtura me Interes Ndërkombëtar

Image hover effect image

Prespa

Image hover effect image

Divjakë - Karavasta

Image hover effect image

Butrinti

Image hover effect image

Liqeni I Shkodrës

Image hover effect image

Lumi Buna Velipojë

Image hover effect image

Tjetër...

Image hover effect image

Tjetër...

Image hover effect image

Tjetër...

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM