Raport vjetor për zbatimin e buxhetit dhe anekset bashkëlidhur

  1. Raport Monitorimi i zbatimit të buxhetit për periudhën Janar – Dhjetor 2022
  2. Raport Monitorimi i zbatimit të buxhetit për periudhën Janar – Prill 2023
  3. Raport Monitorimi i zbatimit te buxhetit për periudhën Janar – Gusht 2023
  4. Raport Monitorimi i zbatimit te buxhetit për periudhën Janar – Dhjetor 2023
  5. Raport Monitorimi i zbatimit të buxhetit për periudhën Janar – Prill 2024

 

 

 

 

 

 

 

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM