Plani i shpenzimeve dhe i Te Ardhurave

   1. Raportim i Planit të Shpenzimeve Buxhetore për periudhën Janar – Dhjetor 2022
   2. Raportim i Planit të Shpenzimeve Buxhetore për periudhën Janar – Prill 2023
   3. Akt Rakordimi i Të Ardhurave për periudhën Janar- Prill 2023
   4. Raportim i Planit të Shpenzimeve Buxhetore për periudhën Janar – Gusht 2023
   5. Akt Rakordimi i të Ardhurave për periudhën Janar – Gusht 2023 
   6. Raportim i Planit të Shpenzimeve Buxhetore për periudhën Janar – Dhjetor 2023
   7. Akt Rakordimi i të Ardhurave për periudhën Janar – Dhjetor 2023
   8. Raportim i Planit të Shpenzimeve Buxhetore për periudhën Janar – Prill 2024
   9. Akt Rakordimi i të Ardhurave për periudhën Janar – Prill 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM