Kremitim i 15-vjetorit të shpalljes së Parkut Kombëtar Shebenik
Parku Kombëtar Mali i Dajtit
Peizazhi i Mbrojtur Pishë Poro - Nartë
Vermosh, pjesë e Parkut Kombëtar të Alpeve
Parku Kombëtar Butrint
Park Natyror Porto Palermo
Parku Kombëtar "Lumi Vjosa"
Parku Kombëtar Divjakë - Karavasta
Kulla e Vrojtimit në Ryen, pjesë e Parkut Kombëtar Shebenik
Shtigje në Parkun Kombëtar Llogara
Vargmali i Korabit, pjesë e Parkut Kombëtar Korab - Koritnik
Parku Kombëtar Llogara
Parku Kombëtar Mali i Tomorrit
Parku Kombëtar Shebenik
Kongresi i Federatës Kombëtare të Rangersave
Bovilla, pjesë e Parkut Kombëtar Dajt
Kanioni i Setes, pjesë e Parkut Kombëtar Lurë -Mali i Dejës
Parku Natyror Qafështamë
Parku Natyror Munellë Revisions

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM