Specialistët e AdZM Gjirokastër👨‍💻 kanë shoqëruan një grup inxhinierësh pyjor italianë🚶‍♂️ të cilët vizituan zonën qëndrore të Parkut Kombëtar “Bredhi i Hotovës – Dangëlli”

NA NDIQNI

Facebook: AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM