Fushë Studen🖼 një vend kaq i dashur për turistët, mirëpriti në fundjavë panairin e produkteve të gjelbëra🍀.
Zonat e mbrojtura nuk janë të pasura vetëm në natyrë💐, por edhe në njerëz punëtor të cilët dinë të prodhojnë cilësi me produktet e tyre🍱. AdZM Elbasan ishte e pranishme në këtë event duke promovuar dhe ndihmuar të gjithë të interesuarit rreth Parkut Kombëtar Shebenik

NA NDIQNI

Facebook: AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM