Qendra e Vizitorëve e cila ndodhet në Fushë Studën 🏞shërben po ashtu si një pikëtakim shumë i mirë edhe për të rinjtë dhe nxënësit👨‍💻, të cilët kanë mundësi të mësojnë gjithçka rreth natyrës dhe jo vetëm, nga stafi i AdZM Elbasan.
Edukimi i brezit të ri 👨‍🏫mbi njohjen dhe mbrojtjen e ekosistemit natyror të Parqeve Kombëtare 🖼është një ndër prioritetet kryesore të AdZM-ve në të gjithë vendin.

NA NDIQNI

Facebook: AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM