Art and Culture

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Park and Recreation

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Housing and Land

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Agriculture and Food

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Policing and Crime

We differentiate ourselves from all the other australian by the real factors.
Read More

Business & Industry

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Constution and Law

City employment issue opportunities are position descriptions are listed.
Read More

Finance and Economy

We differentiate ourselves from all the other australian by the real factors.
Read More

Roads and Transport

We differentiate ourselves from all the other australian by the real factors.
Read More

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM