08 Nov 2021
Conference

Annual Cycling Race 2020 for the Covid-19 Donation

November 8, 2021 @ 15:00 - 19:00
32 Quincy Street, Cambridge, MA
02 Jan 2021
Conference

The Strategically Build Your Business

January 2, 2021 @ 15:00 - 19:00
32 Quincy Street, Cambridge, MA

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM