03 Dec 2021
Meeting

City Innovation and Technology Committee Meeting

December 3, 2021 @ 13:00 - 15:00
Mastanow City Council
15 Oct 2021
Entertainment

Cultural Festival & Concert at Domanion Valer

October 15, 2021 @ 13:00 - 17:00
Western Avenue, Allston, MA
16 Dec 2021
Workshop

Faith Forward Future – Social Awareness Seminar

December 16, 2021 @ 09:00 - 13:00
15 Champions Center, Crewey
01 Oct 2021
Entertainment

Organizing City Photography Contest-2021

October 1, 2021 @ 09:00 - 13:00
Mayor Office, Norway city

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM