Qendra e Vizitorëve, qendër informimi dhe edukimi

Gjatë një vizite pune në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit znj. Mirela Kumbaro theksoi se duhet të punohet për rritjen e aktiviteteve në park, gjithnjë duke qenë miqësor me natyrën dhe me gjallesat që banojnë në të.

Në këtë park miqtë priten në Qendrën e Vizitorëve, e cila është një qendër informuese dhe edukuese mbi të gjitha për fëmijët që duhet të mësojnë që të vegjël të duan natyrën dhe kafshët Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta është shtëpia e shumë specieve që e popullojnë gjatë gjithë vitit, ndërsa së bashku me zonën e plazhit Divjaka arrin në 500,000 vizitorë, ku për vitin që po mbyllet 50 mijë ishin turistë të huaj. Qendra e Vizitorëve Divjakë është xhevahiri udhërrëfyes i gjithë ekosistemit të zonës.

Previous Konfirmohet prania e rrëqebullit në Parkun Natyror Korab-Kortnik

Leave Your Comment

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM