Konfirmohet prania e rreqebullit në një zonë të re, në Parkun Natyror Korab-Kortnik. Më parë ai është fotografuar në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanic dhe Malin e Munellës. Gjithashtu prania e tij është konfirmuar dhe në pjesën Maqedonase, Mavrovë. Në gjithë Ballkanin këto janë provat e vetme të ekzistencës së kësaj specie në zhdukje. Ndërsa në të gjithë botën janë konfirmuar 55 individë. Pamjet janë realizuar prej mësuesit Naim Palushi nga fshati Zapot.

Previous Celebrating World Fiteness Day at White Corner’20

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM