AdZM Vlorë, nxënësit njohin vlerat e lagunës së Nartës

Tejçimi i njohurive teorike dhe praktike për brezat e ardhshëm lidhur me rëndësinë e ligatinave shërben si një element mjaft i rëndësishëm për sigurimin e mbrojtjes së ekosistemeve ligatinore dhe vlerave natyrore që ato kanë. Në kuadër të kësaj dite u zhvillua një aktivitet me nxënësit e shkollës “Reald” të Vlorës, mbi njohjen e një prej lagunave më të rëndësishme në Shqiperi si laguna e Nartës. Pas orës edukative, u zhvillua një vizitë në terren si dhe një vazhgim i zogjve me mjete profesionale, duke i parë dhe i prekur vlerat e kësaj lagune.

Previous Planning grants for Albanian Alps National Park & Korab-Koritnik Natural Park

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM