AdZM Shkodër, orë mjedisore mbi rëndësinë e ligatinave

AdZM Shkodër, orë mjedisore mbi rëndësinë e ligatinave dhe veccanërisht ato të Shkodrës Në kuadër të “Ditës Botërore të Ligatinave”, AdZM Shkodër zhvilloi një orë mjedisore me nxënësit e shkollës 9- vjeçare “Hasan Dardhanjori”, në Oblik, pjesë e Peisazhit të Mbrojtur Ujor Tokësor, Lumi Buna-Velipojë. Gjatë kësaj ore mjedisore u diskutua rreth rëndësisë së jashtëzakonshme të ligatineve. Gjithashtu, nxënësit u njohën më në detaje me ligatinat e Qarkut Shkodër, sa të rrezikuara janë për t’u zhdukur si dhe rëndësia e tyre për mbrojtjen e biodiversitetit dhe habitateve

Previous AdZM Dibër, orë edukimi mjedisor mbi ligatinat në shkollën e Ulzës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM