AdZM Korçë në shkollën e fshatit Tren mbi vlerat ligatinore të P.K, Prespë

Në Ditën Botërore të Ligatinave, AdZM Korçë me mbështetjen e projektit të KfË “Rezerva Ndërkufitare e Biosferës së Prespës”, zhvilloi një orë të edukimit mjedisor në shkollën 9-vjeçare në fshatin Tren. Gjatë kësaj ore u dha një ndërthurrje informacionesh për Parkun Kombëtar të Prespës, florën dhe faunën e tij, dhe u fol për rëndësinë e ligatinave për të ardhmen e njerëzimit. Në përfundim të orës, nxënësit u informuan rreth aktiviteteve edukative e mjedisore, që do të zhvillohen në muajt e ardhshëm, në kuadër të Programit të Edukimit Mjedisor.

Previous AdZM Vlorë, nxënësit njohin vlerat e lagunës së Nartës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM