AdZM Dibër, orë edukimi mjedisor mbi ligatinat në shkollën e Ulzës

Dita Ndërkombëtare e Ligatinave, AdZM Dibër zhvilloi një aktivitet mësimor sensibilizues dhe ndërgjegjësues mbi rolin e rëndësishëm e habitateve të ligatinave, në Shkollën 9-vjeçare “Papa Gjon Pali II” në Ulëz. Gjithshtu, diskutuan mbi arsyet e rrezimimit të humbjesa së tyre dhe masat parandaluese. AKZM dhe institucionet vartëse të saj AdZM-të kanë marrë përsipër, informimin e sa më shumë njerëzve mbi rëndësinë e ketyre lloje habitatesh dhe zonave të mbrojtura në përgjithësi për nga resurset dhe vlerat e shumta që ata mbartin si dhe si duhen ruajtur dhe mirëmenaxhuar.

Previous AdZM Korçë në shkollën e fshatit Tren mbi vlerat ligatinore të P.K, Prespë

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM