Parku Natyror i Ulzës

Të gjitha bukuritë e natyrës duket sikur janë mbledhur aty, në Parkun Rajonal të Ulzës, ku ndodhen Liqeni i Ulzës dhe ai i Shkopetit. Mali, lumi, liqenet, gjelbërimi, rrugët gjarpërushe që të sfidojnë, uji i kulluar që të shoqëron në çdo hap tëndin dhe jo vetëm, të krijojnë idenë se një piktor lozonjar ka lodruar […]

Rezervati Natyror i Menaxhuar, Karaburun

Rezervati Natyror I Menaxhuar/Parku Natyror i KaraburunitSipërfaqja: 20,000 haLartësia mbi nivelin e detit: 0 – 1500 mShpallja: 27.07.1977Pika e Informacionit: Qendra e Vizitorëve në Radhimë Gadishulli i Karaburunit shtrihet midis detit Adriatik dhe Jon. Makja mesdhetare, me një përzierje interesante të rrënjës, ilqes dhe valanidhit mbulon pjesën më të madhe të shpateve. Zona përdoret masivisht […]

NA NDIQNI

Facebook: AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

Telefono:
E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane

Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM