Nr. Rendor Data e kërkesës Objekti i kërkesës Data e përgjigjes Statusi i kërkesës Tarifa
1 18.04.2016 Kërkesë AKZM në lidhje me procesin e legalizimit në ZM “Patok i Vjeter” I përfunduar Nuk ka
2 27.05.2016 Kërkesë AKZM në lidhje me procesin e legalizimit në ZM “Patok i Vjeter”
3 18.04.2016 Kërkojmë Institucionit tuaj një informim zyrtar mbi praktikën dhe dokumentacionin juridik të lidhjes së kontratës me shoqatën “Federata e Aeronautikës Shqiptare”, përsa i përket dhënies me qera të një zone në Ballkonin e Dajtit I përfunduar Nuk ka
4 28.03.2017 Mali i Taraboshit dhe Mali i Tomorrit jane pjese e Zonave te Mbrojtura. 28.3.2017 I përfunduar Nuk ka
5 12.07.2017 Posedoj toke truall ne zonen e Kallmit Durres, per gati 20 vjet informacionet kane qen te ndryshme dhe jo reale se C'fare prespektive do ket kjo zone 19/07/2017 I përfunduar Nuk ka
6 15.11.2017 Duke ju kerkuar ndjese per shqetesimim do ju lutesha te me ndihmonit me nje informacjon mbi floren dhe faunen per zonat e  mbrojtura ( Bredhi Hotoves, dhe ujrat termale ) ne qytetin e Permetit. 5/12/2017 I përfunduar Nuk ka