NAPA activities

THE PRESPA OHRID NATURE TRUST IS SEARCHING FOR AN Executive Director

THE PRESPA OHRID NATURE TRUSTIS SEARCHING FOR ANExecutive DirectorFull-time position. Apply by: 15th April 2016Foto: Norbert Guthier1/31. DESCRIPTION OF THE POSITION & TERMSPONT is a new organization established under German law, and is seekingthe services of an Executive Director (ED) to drive the set-up phaseof the fund, and then ensure its smooth operation over time. PONT willbe active in the wider transboundary Prespa region at the crossroadsof Greece, Albania and…

Misioni i Qeverisë gjermane takon Z. Zamir Dedej, Drejtor i AKZM-së, dhe stafin e agjencisë

Misioni i Qeverisë gjermane takon Z. Zamir Dedej, Drejtor i AKZM-së, dhe stafin e agjencisë Misioni i Qeverisë gjermane kryesuar nga Z.Dirk Schattschneider, përfaqësues i Ministrisë gjermane të Ekonomisë në kuadër të takimeve që po zhvillon me Qeverinë Shqiptare, pati një takim me përfaqësues të stafit të AKZM-së kryesuar nga Drejtori i këtij institucioni, Z.Zamir Dedej. Në këtë takim Drejtori Dedej prezantoi punën e bërë deri tani nga stafi i…

Contact

Address

Rruga: Norbert Jokl KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068