Forma e aplikimit

Turistët janë mysafirët tanë! T’u japim arsye për të qenë të buzqeshur në Shqipëri. Bëhu pjesë e programit më të madh veror të praktikave të punës për të rinj. Smile from Albania! Ti mund të jesh një nga 1.000 të rinjtë që do të presin të parët turistët në Shqipëri për të treguar magjinë e këtij vendi dhe rëndësinë e një ambienti të pastër. Në 9 pika kufitare, në 15 infopoint, në kampingjet rinore për gjatë gjithë bregdetit. Aplikimet mbyllen në datën 23 Qershor 2018!
Ju lutemi jepni emrin tuaj!
Ju lutemi jepni mbiemrin tuaj
Te dhena u konfirmuan
Ju lutem specifikoni gjininë tuaj.
Dokument i sakte
Dokument i sakte
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input
E dhene e pasakte
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Verifiko kodin
Invalid Input
Për cdo informacion/ sqarim, lutemi kontaktoni një nga agjencitë rajonale të zonave të mbrojtura ose kontaktoni AKZM Vizitoni www.akzm.gov.al Faleminderit!

Artikujt e fundit

Festa ne Pjate/Ditet e Kulinarise/Vere 2018

Programin e "Festa ne Pjate", Feastivalet e Kulinarise, Vere 2018 mund t'i ndiqni ne linkun me poshte https://drive.google.com/file/d/1xe6G...

Informacion mbi 11 Muzete Kombetare te vendit

Institucionet e vizitueshme te trashegimise kulturore MUZEU KOMBËTAR I ARTIT MESJETAR KORÇË   Fondi i tij ka mbi 7 mijë objekte kul...

Trashegimia historike, kulturore dhe natyrore e vendit

POTENCIALI TURISTIK I VENDIT RRETHI  I SHKODRES DHE MALESISE SE MADHE   Trashegimia Historike e Kulturore Kalaja e Rozafes d...

vendodhja e info point

Tabela permbledhese   Nr Lloji i aktivitetit Emertesa e vendit 1 Info point në pikat kufitare ...

Drejtori i AKZM shpjegon detajet e projektit "Smile Albania"

Ne kuader te projektit te lncua nga Kryeministri i Shqiperise Z. Edi Rama, Drejtori i Pergjithshemm i AKZM, Z. Zamir Dedej ka folur per qell...

Rreth Smile Albania

PROJEKTI SMILE ALBAINA Smile Albania është një projekt që do të shoqërojë të gjithë sezonin turistik, është një projekt të cilin Minist...

Festa e verës, Prespë

Në Prespë festohet  "Festa e Verës", dedikuar nje prodhimi tradicional te kësaj Zone të Mbrojtur. Pjesëmarrës: stafi i AKZM-së drejtu...

Go to top
Template by JoomlaShine