Publikime

Njoftim për tender

Ftesa

PRESPA_Tender_FPA%20Facilitator

shkarko

Aneks

Annex%201.1.%20FPA%20ToolboxAND%20MANUAL

shkarko

CV format

Annex%206_CV_Template

shkarko

 

Njoftim për tender

PRESPA_Tender_English%20Class

shkarko

 

Njoftim për tender

1.%20ITQ%20Floating%20Docks%20Form

shkarko

2.%20Prespa_Tech%20specs%20for%20floating%20docks

shkarko

3.%20QF%20Floating%20Docks

shkarko

4.%20PRESPA_finalContract%20Floating%20docks-template

shkarko

 

Ftesë për aplikim për vend pune

PRESPA_INVITATION%20TO%20TENDER_%20No2_PONT_Final_151119

shkarko

 

PRESPA_INVITATION%20TO%20TENDER_%20PONT_ANNEX%202%20-CV

shkarko

 

Klikoni tek link: http://rac-spa.org/node/1809

Aplikantët janë të lutur të dërgojnë CV në adresën info@akzm.gov.al dhe dokumentacionet pranë oficerit të komunikimit të AKZM në adresën: Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Sheshi Skënderbej, 1001 Tiranë.

PRESPA_INVITATION%20TO%20TENDER_%20PONT_Final

shkarko

 

Format shembull

PRESPA_INVITATION%20TO%20TENDER_%20PONT_ANNEX%202%20-CV

shkarko

 

Manuale

Manuali i monitorimit versioni final 2019

Monitoring Manual Vers Final-2019_AL

shkarko

 

Monitoring manual for lake bound species

Monitoring_Manual_for_Lake_bound_Species_2019

shkarko

 

Teksti për manualin

Teksti per manualin

shkarko

 

Harta dhe broshura

Anglisht

Shqip