Privatësia

Privatësia dhe siguria e informacionit

Politika e Privacise

1. Cfare informacioni mbahet prej jush

Kur ju perdorni faqen tone, ne rast se ju logoheni, ne mund te mbajme prej jush nje informacion te pergjithshem qe ju identifikon—emrin tuaj, adresen, email-in, numrin e telefonit, si dhe cdo informacion qe ju siguroni per te hapur llogarine tuaj ne faqen www.akzm.gov.al. Ne mund te mbajme informacionin tuaj per perdorim nga pale te treta, si per shembull, firmat e marketingut per te mundesuar promovimin e faqes tone. Per me teper, kur ju jeni duke perdorur faqen ne mund te marrim informacion ne lidhje me veprimet tuaja ne website, sic eshte adresa juaj IP, pajisja qe po perdorni per te aksesuar sitin, informacion mbi brauserin qe po perdorni, ISP-ne tuaj, sistemin operativ dhe vendodhjen tuaj.

CDO E DHENE E MARRE PREJ JUSH NE KETE FAQE KONSIDEROHET KONFIDENCIALE DHE PERDORET VETEM NGA www.akzm.gov.al PER QELLIME SIGURIE, DHE NUK SHPERNDAHET TEK ASNJE PALE E TRETE.

2. Si e perdorim ne informacion qe marrim prej jush

Ne perdorim informacionin qe marrin prej jush nepermjet sitit tone, se pari per te manaxhuar  tone online trafikun e faqes nepermjet veprimeve tuaja ne faqen tone. Ne kete menyre, duke gjurmuar perdoruesit e faqes tone, ne kemi mundesi te pershtatim faqen sipas kerkeses dhe interesit tuaj. Nese doni qe te cregjistroheni nga faqja jone, ju mund ta beni ate.

Ne perdorim Google Analytics per te kompiluar informacionin e mbledhur nepermjet cookie ne menyre te tille qe te mund te analizojme vizitoret tane. Google Analytics perdor informacionin tone te faqes per te pare numrin e vizitoreve dhe leximeve ne faqe

AKZM

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay