ZMBM

Piskal Shqeri

Emri i Zonës së Mbrojtur:Zonë e Mbrojtur e Burimeve të Menaxhuara Piskal Shqeri

  1. Kategoria: VI Zonë e Mbrojtur e Burimeve të Menaxhuara

Vendimi me të cilin është shpallur: VKM 102 date 15.01.1996

Sipërfaqja, vendndodhja-kordinatat: 5400 ha, Jug – Perendim

Kolonjë

Kordinatat:

X   4460902,8

Y 4462819,6

  1. Rrugët me anë të të cilave shkohet në destinacion

Ersekë Leskovik – Ruga e Piskalit, Rruga e Sanjollasit – Radimisht, Leskovik - Peshan

  1. Përfaqësuesit specifik të Florës dhe Faunës

Arbutus unedus, Arbutus andreade

Pinus nigra

  1. Monumente natyre: Rrapi i Mbreshanit,

4. Objekte kulturore, fetare, historike brenda zonës:

1.  Xhamia e Mbreshanit

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay