ZMBM

Luzni-Bulaçi

Emri i Zonës së Mbrojtur:Zonë e Mbrojtur e Burimeve të Menaxhuara Luzni-Bulaç

 

  1. Kategoria: VI Zonë e Mbrojtur e Burimeve të Menaxhuara

Vendimi me të cilin është shpallur: VKM 102 date 15.01.1996

Sipërfaqja, vendndodhja-kordinatat: 5900 ha, Bulqizë

Kordinatat:

V 44400834.08l 4609120.46v

L 4444867.80l 4615430.57v

J 4450859.04L 4607097.40V

P 4443632.81l 4604901.96v

 

Rrugët me anë të të cilave shkohet në destinacion

1. Rruga nacionale

  1. Përfaqësuesit specifik të Florës dhe Faunës

Pyje ahu të përzier me dushk, shkurre

Ujku, ariu,  dhelpra, deri egër

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay