ZMBM

Guri i Nikës

Emri i Zonës së Mbrojtur: Guri i Nikës Kategoria: VI, Zonë e Mbrojtur e Burimeve të Menaxhuara Vendimi me të cilin është shpallur: Nr.102, datë 15.01.1996 Sipërfaqja: 2 200 ha, vendodhja: Në pjesën Jug-Perëndimore të Pogradecit Kordinatat: Veri:457063.77 m E;4526502.68 m N, Jug:455515.33 m E; 4516762.06 m N, Lindje:458835.04 m E;4522105.15 m N, Perëndim:455342.85 m E; 4521560.60 m N Rrugët me anë të të cilave shkohet në destinacion: Pogradec-Guri Nikës…

Bjeshka e Oroshit

Emri i Zonës së Mbrojtur:  “Bjeshka Oroshit”  Është e kategorisë Vl:  Zonë e Mbrojtur e Resurseve të Menaxhuara Bjeshka e Oroshit është shpallur Zonë e Mbrojtur me V.K.M. Nr. 102 datë 15.01.1996. 1. Sipërfaqja, vendndodhja-kordinatat Bashkia Mirditë, Qarku Lezhë ZM ka një sipërfaqe  prej 4691.2 ha(sipërfaqe me pyje, inproduktive (boshe) dhe kullota), ndodhet në Njesin Administrative Orosh, Bashkia Mirditë dhe administrohet nga AdZM ZM, Qarku Lezhës. Kufijtë natyral me:  Ne veri:…

Piskal Shqeri

Emri i Zonës së Mbrojtur:Zonë e Mbrojtur e Burimeve të Menaxhuara Piskal Shqeri Kategoria: VI Zonë e Mbrojtur e Burimeve të Menaxhuara Vendimi me të cilin është shpallur: VKM 102 date 15.01.1996 Sipërfaqja, vendndodhja-kordinatat: 5400 ha, Jug – Perendim Kolonjë Kordinatat: X   4460902,8 Y 4462819,6 Rrugët me anë të të cilave shkohet në destinacion Ersekë Leskovik – Ruga e Piskalit, Rruga e Sanjollasit – Radimisht, Leskovik - Peshan Përfaqësuesit specifik…

Luzni-Bulaçi

Emri i Zonës së Mbrojtur:Zonë e Mbrojtur e Burimeve të Menaxhuara Luzni-Bulaç   Kategoria: VI Zonë e Mbrojtur e Burimeve të Menaxhuara Vendimi me të cilin është shpallur: VKM 102 date 15.01.1996 Sipërfaqja, vendndodhja-kordinatat: 5900 ha, Bulqizë Kordinatat: V 44400834.08l 4609120.46v L 4444867.80l 4615430.57v J 4450859.04L 4607097.40V P 4443632.81l 4604901.96v   Rrugët me anë të të cilave shkohet në destinacion 1. Rruga nacionale Përfaqësuesit specifik të Florës dhe Faunës Pyje…

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay