Rezervë Strikte Natyrore

Kardhiq

Emri i Zonës së Mbrojtur:    Rezervat strikt natyror/ Rezervat shkencor “ Kardhiq” Kategoria:  I Vendimi me të cilin është shpallur: VKM nr. 102 date 15.01.1996 Sipërfaqja, vendndodhja - kordinatat: Sipërfaqja e pergjithshme e zonës është 1800 ha Eshtë i vendosur në zonën veri - perëndimore të rrethit të Gjirokastrës, në një largësi prej 22 km larg tij.  Kordinatat: a.Në veri: Përroi i Piksit (44 15 838.61   44 42 129.87) b.Në…

Lumi i Gashit

Emri i Zonës së Mbrojtur: Lumi i Gashit Kategoria Rezervë Strikte Natyrore kategoria I-rë IUCN Vendimi me të cilin është shpallur VKM Nr.102, datw 15.01.1996 Sipërfaqja, vendndodhja-kordinatat Ka një sipërfaqe prej 3000 ha, dhe është e vendosur në verilindje të Alpeve Shqiptare: N 42 ° 29 '2', E 20 ° 03 '31 " në Qarkun e Kukësit rrethi i Tropojës larg zonës së banuar. Rrugët me anë të të cilave shkohet…

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay