Monument Natyror

Selvia e Fushë-Krujës

Emri i Zonës së Mbrojtur: Selvia e Fushë-Krujë

A.Të dhëna të përgjithshme

               Kategoria III

              VKM 676 Datë 20.12.2002

 

v  Lartësia mbi nivelin e detit: 30m

v  Kordinatat  (veri, jug): X=4393950  Y=4595625

 

C.Të dhënat të natyrës Dentromentrike dhe Biologjike

v  Lartësia mesatare: 18m

v  Mosha: 320 vjeçare

v  Gjendja e( MN):  Shumë e mirë

v  Vlera fetare     PO                                                                     

 E. Të dhëna tëtjera dhe shënime të ndryshme

v  Rruga nëpërmjet të cilës mund të arrihet:  Fushe-Krujë  -Borizanë 1 km.

v  Auto: Fushe-Krujë- Zallë 1 km

              Këtu ndodhet objekti  kultit Teqeja e “Shememi Babait” 

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay