Monument Natyror

Sarisalltëku dhe Shpella

Emri i Zonës së Mbrojtur: Sarisalltëku dhe Shpella

            

A.Të dhëna të përgjithshme

             Kategoria  III

             VKM 676 Datë 20.12.2002

 

v  Lartësia mbi nivelin e detit: 1050m

v  Kordinatat  (veri, jug): X =4400300  Y =4598750

v  Gjendja e( MN): Është rindërtuar në mbrendësi  teqeja në vitin 1990.

v  Vlera fetare: Po

                                                                                                           

  Rruga nëpërmjet të cilës mund të arrihet: Nga qyteti i Krujës në Malin e Krujës 6.5km .

v  Auto: Rruga Krujë–Mali Krujës

Këmbësore: Krujë-Mali i Krujës,Nuaj-Mali I Krujës

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay