Monument Natyror

Shkëmbi i Kavajës

 

Emri i Zonës së Mbrojtur: Shkëmbi i Kavajës

            A.Të dhëna të përgjithshme

                 Kategoria III

             VKM 676 Datë 20.12.2002

 

 

v  Lartësia mbi nivelin e detit: 10 - 105 m

v  Kordinatat (veri, jug): X = 19º  33 ' 30"    Y =  41º  20 '  25"

                                                                                                                                                 

 E. Të dhëna të tjera dhe shënime të ndryshme

v  Rruga nëpërmjet të cilës mund të arrihet: Durrës-Shkëmbi i Kavajës, 8.5 km

v  Auto:  Nga Durrësi 8 km

v  Këmbësore: 0.5 km

v  Ujore:  6.8 km

v  Lokali “Kodrae Kuajve”

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay