Monument Natyror

Plazhi i Shën Pjetrit

Emri i Zonës së Mbrojtur: Plazhi i Shën Pjetrit

 

A.Të dhëna të përgjithshme

            VKM 676 Datë 20.12.2002

             Sipërfaqja 57.45Ha

v  Kordinatat (veri, jug): X  = 19º  50 ' 30"    Y =  41º  29 '  45"

                                                                                                                                                 

                E. Të dhëna të tjera dhe shënime të ndryshme

v  Rruga nëpërmjet të cilës mund të arrihet: Durrës -Shënpjetër 36 km

v  Auto : Nga Durrësi 36 km

v  Këmbësore: Bregdeti 4 km

v  Ujore: 29 km

v   Plazh public.Fshati turistik “LURA 1,2,3” “INSIFA” etj

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay