Monument Natyror

Plazhi i Kallmit

   

Emri i Zonës së Mbrojtur: Plazhi i Kallmit

   

  A.Të dhëna të përgjithshme

            Kegoria  III

             VKM 676 Datë 20.12.2002

              

             B.Vendndodhja dhe të dhënat mbi terrenin

v  Kordinatat(veri, jug): X = 19º  25 ' 20"    Y =  41º  19 '  30"

                 

              E. Të dhëna të tjera dhe shënime të ndryshme

v  Rruga nëpërmjet të cilës mund të arrihet: Durrës –Currila, 8 km

v  Auto:  Nga Durrësi 6 km

v  Këmbësore: 2 km

v  Ujore: 3 km 

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay