Monument Natyror

Kepi i Rodonit dhe Falëza

Emri i Zonës së Mbrojtur: Kepi i Rodonit dhe Falëza

 

              A.Të dhëna të përgjithshme

              Kategoria III

             VKM  676 Datë 20.12.2002

 

       B.Vendndodhja dhe të dhënat mbi terrenin

     

v  Kordinatat (veri, jug): X = 19º  26 ' 40"    Y =  41º  34 '  50"

v  Rruga nëpërmjet të cilës mund të arrihet: Durrës-Kep i Rodonit, 53 km

v  Auto: Nga Durrësi 51 km

v  Këmbësore: 2 km

v  Ujore: 35 km

v  Objekt fetar katolik .Dita kryesore e faljes 13.Qershor.

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay