Monument Natyror

Çinari i Balliasit

Emri i Zonës së Mbrojtur: Çinari i Balliasit                                            

Monument Natyre Kategoria III         

 VKM 676 Datë 20.12.2002

           B.Vendndodhja dhe të dhënat mbi terrenin

Lagjen Ballias  Bashkia Shijak

v  Kordinatat(veri, jug): X = 19º  33 '  00"    Y =  41º  20 '  25"

         

           C.Të dhënat të natyrës Dentromentrike dhe Biologjike

v  Lartësia mesatare: 28m

v  Mosha: 250 vjet

     E. Të dhëna të tjera dhe shënime të ndryshme

v  Rruga nëpërmjet të cilës mund të arrihet: Katër rrugët-Shijak, 2 km

v  Auto: Nga Durrësi 11 km

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay