Lajmet e fundit

Vjen për fëmijët revista “Hapat e Gjelbër”

Vjen për fëmijët revista “Hapat e Gjelbër”

Edukimi mjedisor në Shqipëri vjen si domosdoshmëri e formimit të qytetarëve të rinj me atë pjesë të edukimit të munguar. Dikur i pranishëm me produkte periodike, sot thjesht i përqëndruar në nivelin e organizimeve pikësore. Për të sjellë traditën e revistave që nuk i kanë munguar fëmijëve të dikurshëm, revista “HAPAT E GJELBËR” do të vijë çdo tre muaj, për të informuar fëmijët e moshave 10 – 13 vjeç dhe këdo i cili do të dijë më shumë për vlerat natyrore të Zonave të Mbrojtura, llojet e veçanta, dhe shumë kuriozitete.

Publikimi i revistës u arrit me mbështetjen e Projektit NaturAL, financuar nga BE dhe partnerëve Ministria e Mjedisit, AKZM, IUCN. Këtë revistë e gjeni pranë çdo AdZM-je në Shqipëri si dhe mund ta shkarkoni në faqen e web-it www.natura.al

http://www.natura.al/page.php?lang=al&section=publications 

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Norbert Jokl KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay