Ligje, Vendime, Urdhëra dhe akte të tjera ligjore e nënligjore

1. Ligje


2. Vendime 


3. Urdhëra dhe Udhëzime 


4. Rregullore dhe procedura 


 5. Konventa


 6. Plane Menaxhimi

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay