Rrapi i Damës

Ndodhet ne qender te fshatit Damës te rrethit te Tepelenes. Ka kurore shume te bukur. Lartesia e tij eshte rreth 50 m, diametri i trungut rreth 0.9 m. Ka qene vendgrumbullimi per burrat e fshatit qe diskutonin dhe vendosnin për problemet e tyre. Ka vlera shkencore (biologjike), didaktike, historike e turistike me rendesi lokale. Mund te vizitohet sipas rruges automobilistike rurale : Tepelene – Damës.
 

 

< Faqja Mbrapa -------------- Faqja Tjeter >

<<< Faqja Pare -------------- Faqja Fundit >>>

Qarku Gjirokaster