Pasqyrat e Gramës

Ndodhen në malin e Gramës, në afërsi të fshatit Sllovë, 1900 m mbi nivelin e detit. Përbën një gur të madh me përbërje gjipsore të lloit selenit, që shkëlqen. Prandaj ka marrë edhe emrin"pasqyrat". Është e gjatë deri në 500 metra, e gjerë deri në 200 m. Kanë vlera shkencore,didaktike e kulturore. Vizitohet, duke marrë rrugën Peshkopi – Sllovë dhe pastaj vazhdohet më këmbë për tek monumenti.

 

 

 

< Faqja Mbrapa -------------- Faqja Tjeter >

<<< Faqja Pare -------------- Faqja Fundit >>>

Qarku Diber